SZC logo

Esztergomi Szakképzési Centrum

OM kód: 910005/005 | 2500 Esztergom, Budai Nagy Antal u.24.

Intézmény logo

Géza Fejedelem Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2023. nov. 27.


Korinek András

  Iskolánk szárnyalt az I. EPVK-n!

  A megannyi csillogó szemet és mosolygó arcot látva, büszkén kijelenthetjük, hogy 2023. november 23-án, az ESZC Géza Fejedelem Technikum és Szakképző Iskola kitűnően bizonyította szerepét a Páyaválasztási Kiállításon!🏆

  Iskolánk szárnyalt az I. EPVK-n!
  Kedves Látogatóink!💖
  Az elmúlt nap, egy különleges nap volt. Különleges volt minden tekintetben, - mondhatni történelmi - ugyanis, tegnap volt 👏Esztergom város I. Pályaválasztási Kiállítása.👏
  Egy ilyen kaliberű eseményre felkészülni, jelentős munkát, erőfeszítést, kiváló kommunikációt és koordinációt kíván meg. Egyaránt a szervezőktől, a résztvevőktől, a kiállítóktól és a különféle prezentációk vezetőitől, előadóktól.
  Az I. EPVK célja azonban nemes volt. Egy olyan cél, felelősség, melyet iskolánk is teljességgel magáénak érez és küldetéstudatunk elsődleges mozgatórugójaként tekintünk rá. Ez pedig nem más, mint: 🎗"Maga a jövő!🎗"
  A jövő megteremtése, megalapozása, egy lehetséges sikertörténet előrevetítése a jövő nemzedéke számára. A fiataloknak reményt, biztonságot, karrierlehetőséget mutatni. Egy szép és sikeres élet lehetőségét megajánlani!
  A megannyi csillogó szemet és mosolygó arcot látva, büszkén kijelenthetjük, hogy 2023. november 23-án, az ESZC Géza Fejedelem Technikum és Szakképző Iskola kitűnően bizonyította szerepét a Pályaválasztási Kiállításon!🏆
  A rendezvény hivatalosan 9:00 órakor vette kezdetét, egy ünnepélyes megnyitóval. Már ekkor rengetegen voltak a helyszínen. A standunk iránti érdeklődés percről perce nőtt és nagyon hamar hatványozódott. Nem csoda, hiszen a látogató gyerekek és kedves kísérőik, szemügyre vehették a kiváló intézményünk nyújtotta diverzív szakmák és ágazatok kiválóságait, termékeit és csodáit. A vendégek betekintést nyerhettek a 🥰Szépészet ágazatunk🥰 rejtelmeibe, fodrász lányaink megállás nélkül dolgoztak. Őrületes frizurák készültek. 🥰A Gépészet, a Specializált gép- és járműgyártás, a Fa- és bútoripar, valamint az Elektronika és elektrotechnika ágazatok🥰 bemutató asztalainál, egy-egy érdekes, de egyszerű munkafolyamat elvégzésével, kedves látogatóink egy saját kezűleg készített emlékkel távozhattak, osztatlan sikerrel és nagyon pozitív élményekkel. A 🥰Kreatív ágazat🥰 sarok, pedig - az ágazat nevéhez híven - gyönyörű képet mutatott az érdeklődők számára, vonzotta a kíváncsi szemeket.
  Ezen felül Divatszabóink készültek még más meglepetéssel is, mégpedig egy nagyszabású divatbemutató keretén belül. Mind a zene, mind a lányok koreográfiája és az általuk készített ruhaköltemények is kifogástalanok voltak és meghatározó mértékben növelték a Pályaválasztási Kiállítás színvonalát!🔥🔥🔥
  "De, így még mindig nem kerek a történet!", ahogy mondani szokás, ugyanis 🥰Rendészeink és a Sport ágazat🥰 (birkózás és kézilabda) képviselői is hatalmas gratulációt és ovációt tudhattak magukénak saját, meglehetősen izgalmas és látványos előadásaikért! Minden elismerésünk teljesítményükért! Az alább megtekinthető sorozatképeken megpróbáljuk szemléltetni a "nyaktörő" mozdulatokat, melyeket e kiválóságok lenyűgöző magabiztossággal és pontossággal, hibátlanul abszolváltak!
  Kézilabdázóink gyakorlati bemutatóját - egy igazi sztárvendég -, 🏆Szucsánszki Zita🏆, Európai és Magyar bajnok kézilabdázó vezette, akit több ízben is az év magyar kézilabdázójának választottak. Nagyon szépen köszönjük a megtiszteltetést!👏
  Az izgalmasabbnál izgalmasabb előadásokat természetesen többször is megismételték a nap során, így azok sem maradhattak ki, akik később tudtak eljönni.
  Ennyi program és látványosság kiváló sikereket ért el és a folyamatos pozitív megerősítés és visszajelzések hatására újra és újra energiával és jókedvvel telt meg az események színtere, így a kiállítás végére sem fogyott el az emelkedett hangulat és töretlen maradt.
  Óriási büszkeséggel és dicsőséggel zártuk az idei rendezvényt, mert tudjuk hogy jelentősen hozzá tudtunk járulni e kiemelkedő esemény fényéhez és úgy érezzük (és halljuk), hogy az Esztergomi Szakképzési Centrum Géza Fejedelem Technikum és Szakképző Iskola igazán tündöklő csillagként tudott ragyogni az I. Esztergomi Pályaválasztási Kiállítás fényesen ragyogó égboltján.
  Köszönjük a szervezőknek, kollégáinknak és vezetőinknek és a résztvevőknek!👏
  Köszönjük a Kedves Családoknak és Gyermekeknek, akik élvezettel nyithattak be egy izgalmas jövő ajtaján!💖💖💖

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  ISKOLÁNK AZ ÉPÍTŐIPARBAN IS ÉLEN JÁR!

  ISKOLÁNK AZ ÉPÍTŐIPARBAN IS ÉLEN JÁR!

  2024. május 21-én a festő, mázoló, tapétázó, valamint a szobafestő részszakképesítések szakmai vizsgái zajlottak.

  2024. máj. 22.


  Igazgatóság és Korinek András

  AKTUÁLIS SPORTHÍREINK!

  AKTUÁLIS SPORTHÍREINK!

  Tisztelt Rajongóink! Két időszerű hírrel jelentkezünk Önöknek a sport világából...

  2024. máj. 21.


  Korinek András

  Karrierlehetőség!

  Karrierlehetőség!

  Az Esztergomi Szakképzési Centrum és iskolánk, az alábbi oktatók jelentkezését várja!

  2024. máj. 16.


  Esztergomi Szakképzési Centrum


  Partnereink

  SZC logo

  Esztergomi Szakképzési Centrum


  Géza Fejedelem Technikum és Szakképző Iskola

  2500 Esztergom, Budai Nagy Antal u.24.

  Telefon: +36 70/684-8732

  E-mail: titkar@gezaf.hu

  OM azonosító: 910005/005


  2024Géza Fejedelem Technikum és Szakképző Iskola