EU flag Erasmus vect POS 0

Rövid futamidejű mobilitási projektünk megvalósítása a COVID világjárvány idején foganatosított korlátozások következtében nem volt tartható a pályázat benyújtásakor tervezett eredeti időpontban. A pályázatban megjelölt fogadóhely a tervezett új időpontra vonatkozóan sajnos nem erősítette meg fogadási szándékát, így a pályázati vállalásoknak megfelelő új fogadóhely keresésébe kezdtünk.

Örömmel értesültünk, hogy a sepsiszentgyörgyi VET Center Románia szakképzési központ többek között az Erasmus+ program keretében szakképzést, szakmai gyakorlatot és munkatapasztalatot is biztosít fiataloknak egész Európából rövid futamidejű projekteken keresztül.

Tárgyalásokat indítottunk a sepsiszentgyörgyi szakképzési központtal, amely együttműködési szándékáról és a pályázatban vállalt munkatervre épülő mobilitás 2023 tavaszán történő megvalósításának lehetőségéről biztosított minket.

A mobilitás várható új időpontja: 2023. március-április

Mobiltás új helyszíne: https://vetcenter.info/

A projektet az Európai Bizottság támogatta. A közleményben megjelentek nem szükségszerűen tükrözik az Európai Bizottság nézeteit.

További információ az Erasmus+ programmal kapcsolatban: https://erasmusplusz.hu/

 

 

Projekt száma: 2021-1-HU01-KA122-VET-000018838

 

Elnyert támogatás összege: 26 593 euró

 

EU flag Erasmus